Н. В. Кривець. Українсько-німецькі відносини: політика, дипломатія, економіка. 1918 - 1933 рр - Мартинов, А.Ю. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Н. В. Кривець. Українсько-німецькі відносини: політика, дипломатія, економіка. 1918 - 1933 рр. - К.: Інститут історії України НАН України, 2008. - 322 с.