Стан розвитку підприємств переробної галузі в регіональному аспекті: дослідження Київського регіону - Даніалі, П. (Економіка промисловості, 2012)
Проаналізовано та оцінено стан підприємств переробної промисловості Київського регіону, досліджено чинники його формування. Оцінено вплив окремих факторів на результативність діяльності підприємств переробної промисловості.
Ключові слова: підприємства, переробна галузь, чинники, результативність, Київський регіон Проанализирована и проведена оценка состояния предприятий перерабатывающей промышленности Киевского региона, исследованы факторы его формирования. Оценено влияние отдельных факторов на результативность работы предприятий перерабатывающей промышленности.
Ключевые слова: предприятия, перерабатывающая отрасль, факторы, результативность, Киевский регион. The paper analyzes and evaluates the state of the processing enterprises of the Kiev region, investigates the factors of its formation. The influence of individual factors on the effectiveness of the processing enterprises was estimated.
Keywords: enterprises, processing industry, factors, effectiveness, the Kiev region