Оцінювання структурних змін у промисловості України - Ущаповський, К.В. (Економіка промисловості, 2012)
Визначено стратегічні напрями розвитку електроенергетики України, а також потенційні можливості та загрози зовнішнього середовища для підприємств електроенергетики; окреслено ключові галузеві фактори успіху. Виявлено основні тенденції загального зовнішнього середовища. Ключові слова: електроенергетика, стратегіч¬ні напрями, галузеві фактори, зовнішнє середовище. Определены стратегические направления развития электроэнергетики Украины, а также потенциальные возможности и угрозы внешней среды для предприятий электроэнергетики, изложены ключевые отраслевые факторы успеха. Выявлены основные тенденции общей внешней среды. Ключевые слова: электроэнергетика, стратегические направления, отраслевые факторы, внешняя среда. The strategic directions of Ukraine's power industry development and the potential opportunities and threats of the environment for the power industry enterprises are defined; the key industry success factors are outlined. The basic trends in the overall environment are detected. Keywords: power industry, strategic direction, industry factors, external environment.