Про періодичні розв'язки системи сингулярно збурених диференціальних рівнянь з періодичними коефіцієнтами - Шкіль, М.І.; Самусенко, П.Ф. (Доповіді НАН України, 2012)
Запропоновано алгоритм побудови періодичних розв'язків сингулярно збуреної системи диференціальних рівнянь з періодичними коефіцієнтами у некритичному випадку. Предложен алгоритм построения периодических решений сингулярно возмущенной системы дифференциальных уравнений с периодическими коэффициентами в некритическом случае. An algorithm of constructing the periodic solutions of a singularly perturbed system of differential equations with periodic coefficients in the uncritical case is proposed.