Науково-технологічний аналіз розвитку підприємництва м. Києва - Мех, О.А. (Наука та наукознавство, 2012)
У статті здійснено дослідження існуючого підприємницького середовища м. Києва методом SWOT-аналізу. Розглянуто теоретичні аспекти проведення SWOT-аналізу, виділено внутрішні сильні та слабкі сторони, а також зовнішні можливості та переваги розвитку підприємництва інноваційним шляхом. В статье выполнено исследование существующей предпринимательской среды г. Киева методом SWOT-анализа. Рассмотрены теоретические аспекты проведения SWOT-анализа, выделены внутренние сильные и слабые стороны, а также внешние возможности и преимущества развития предпринимательства инновационным путем. A study of the existing business environment in the city of Kyiv is conducted by SWOT analysis method. Theoretical aspects of SWOT analysis are discussed with outlining its strong and weak sides. External opportunities and advantages of business development by the innovation-driven way are shown.