Система інформаційно-аналітичної підтримки управлінської діяльності органів місцевої влади - Сенченко, В.В. (Наука та наукознавство, 2012)
Розглянуто теоретичні та концептуальні положення побудови та функціонування регіональної системи інформаційно-аналітичної підтримки управлінської діяльності органів місцевої влади. Рассмотрено теоретические и концептуальные положения построения и функционирования региональной системы информационно-аналитической поддержки управленческой деятельности органов местной власти. Theoretical and conceptual issues of building up and operation of the regional system for information and analytical support for governance activities of local administration bodies are discussed.