Завдання і джерела контролю бухгалтерського обліку на підприємстві - Яровий, К.О (Економіка промисловості, 2012)
Запропоновано реформування розуміння необхідності нових підходів до збереження майна підприємства, яке втілюється у пошуку нових форм його контролю. У зв'язку з цим виникає необхідність вивчення нових підходів внутрішнього бухгалтерського та наступного контролю ресурсів суб'єкта ведення господарства.
Ключові слова: обробка облікових даних, баланс, фінансова звітність, технічне забезпечення обліку, схеми документообігу. Предложено реформирование понимания необходимости новых подходов к сохранению имущества предприятия, которое воплощается в поиске новых форм его контроля. В связи с этим возникает необходимость изучения новых подходов внутреннего бухгалтерского и следующего контроля ресурсов субъекта ведения хозяйства.
Ключевые слова: обработка учетных данных, баланс, финансовая отчетность, техническое обеспечение учета, схемы документооборота.