Проблеми інституціонального забезпечення інноваційного розвитку вугільної промисловості - Драчук, Ю.З.; Кочешкова, І.М.; Трушкіна, Н.В. (Економіка промисловості, 2012)
Досліджено сучасний стан та розглянуто проблеми інституціонального забезпечення інноваційного розвитку вугільної промисловості.
Ключові слова: інституціональне забезпечення, інноваційний розвиток, вугільна промисловість. Исследовано современное состояние и рассмотрены проблемы институционального обеспечения инновационного развития угольной промышленности.
Ключевые слова: институциональное обеспечение, инновационное развитие, угольная промышленность. The current status and the problems of institutional support of innovative development of the coal industry areinvestigated.
Keywords: institutional support, innovative development, coal industry.