Особливості державно-приватного партнерства для галузі ЖКГ - Сухіна, О.О. (Економіка промисловості, 2012)
Обґрунтовано вибір форми державно-приватного партнерства відповідно до фінансового стану підприємств житлово-комунального господарства з наведенням бізнес-плану. Можливим шляхом розв’язання проблеми є врахування елементів державних і приватних інвестицій та контроль органів влади і приватних структур.
Ключові слова: ЖКГ, партнерство, концесія, рецесія, ефективність, реформування. Обоснован выбор формы государственно-частного партнерства в соответствии с финансовым состоянием предприятий жилищно-коммунального хозяйства с указанием бизнес-плана. Возможным путем решения проблемы является учет элементов государственных и частных инвестиций и контроль органов власти и частных структур.
Ключевые слова: ЖКХ, партнерство, концессия, рецессия, эффективность, реформирование. The results of the research of opportunities and prospects of using ofplant residues of agricultural production in biogas production are given. It is shown that the production of organic fertilizers in the process ofbiogas production can significantly accelerate the recoupment of capital investment. The features of different technologies are considered.
Keywords: plant residues, biogas, alternative energy sources, global market.