Інвестиційна привабливість інноваційної сфери в контексті світового економічного розвитку - Головатюк, В.М. (Наука та наукознавство, 2012)
Досліджуються особливості інвестиційної привабливості інноваційної сфери та наукового потенціалу у контексті розвитку світової економіки. Показано, що характер міжнародних інвестиційних потоків на сучасному етапі економічного розвитку все більшою мірою набуває політико-економічного сенсу. Исследуются особенности инвестиционной привлекательности инновационной сферы и научного потенциала в контексте развития мировой экономики. Показано, что характер международных инвестиционных потоков на современном этапе экономического развития все в большей степени приобретает политико-экономический смысл. Characteristics of investment attractiveness of the innovation sector and the scientific potential in the global economic development context are studied. It is shown that the nature of international investment flows at the current phase of economic development increasingly takes on the political and economic sense.