Теоретико-методичні аспекти оцінки змісту та рівня мотивації держави у сфері науково-технічної та інноваційної діяльності - Мех, О.А. (Наука та наукознавство, 2012)
Розглянуто існуючі теоретичні аспекти проблеми особистої і групової мотивації, а також розроблено методику комплексної оцінки рівня державної мотивації в галузі науково-технічної та інноваційної діяльності. Рассмотрены существующие теоретические аспекты проблемы личной и групповой мотивации, а также разработана методика комплексной оценки уровня государственной мотивации в области научно-технической и инновационной деятельности. Existing theory aspects of the problem concerning individual and group motivation are reviewed; a method for comprehensive evaluation of the scopes of state power motivation in science & technology and innovation activities is elaborated.