Історико-науковий аналіз досліджень у галузі реєстрації, передачі та відтворення інформації (світовий контекст) - Колтачихіна, Ол.Ю. (Наука та наукознавство, 2012)
Наведено цілісний історико-науковий аналіз досліджень у галузі реєстрації, передачі та відтворення інформації крізь призму її ключових результатів. Дан целостный историко-научный анализ исследований в области регистрации, передачи и отображения информации сквозь призму ее ключевых результатов. An integrated science history analysis of research in the field of registration, transmission and reproducing of information in light of its key results is given.