Про форум (Наука та наукознавство, 2005)
8 липня 2005 р. у Києві відбувся перший загальнонаціональний форум “Майбутнє науки — майбутнє України”. Ініціаторами його проведен-ня виступили Український міжнародний комітет з питань науки і культури при Національній академії наук України, Всеукраїнська громадська організація “Українська федерація вче-них”, Громадська рада з питань науки, інноваційного розвитку та інтелектуальної власності при Міністерстві освіти і науки України.