Кодекс наукової етики (Наука та наукознавство, 2005)
Українська федерація вчених за допомогою фахівців Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім.Г.М. Доброва НАН України на основі узагальнення світового досвіду та практики подолання етичних проблем, що склалася у вітчизняній науці, підготувала цей проект “Кодексу наукової етики” й вносить його на обговорення широкому загалу українських науковців.