Вікова структура кадрового потенціалу науки: проблеми та завдання державної науково-технологічної політики України - Жилінська, О.І. (Наука та наукознавство, 2005)
Статтю присвячено аналізу вікових характеристик вітчизняних наукових кадрів та виробленню пропозицій у сфері державної науково-технічної політики для подолання негативних тенденцій деформації вікової структури кадрового потенціалу науки. Статья посвящена анализу возрастных характеристик отечественных научных кадров и выработке предложений в сфере государственной научно-технической политики для преодоления негативных тенденций деформации возрастной структуры кадрового потенциала науки. The paper contains analysis of age distribution of the national R&D personnel, with elaborating proposals for the official S&T policy, to overcome negative tendencies toward deforming the age structure of human potential in the Ukrainian R&D.