XXII Міжнародний конгрес з історії науки “Глобалізація та різноманітність: дифузія наукових та технічних знань в історії” - Руда, С.П. (Наука та наукознавство, 2005)
24—30 липня 2005 р. в Пекіні (Китай) відбувся XXII Міжнародний конгрес “Глобалізація та різноманітність: дифузія наукових і технічних знань в історії”, організова-ний Китайським товариством істориків науки і техніки та Інститутом історії природознавства Китайської академії наук.