Роздуми про роль фундаментальних досліджень в сучасній медицині - Корж, О.О. (Наука та наукознавство, 2006)
Доводиться необхідність фундаменталізації вітчизняної медичної науки. Доказывается необходимость фундаментализации отечественной медицинской науки. The author proves the need to broaden basic research in the national medical science.