Антоніна Федорівна Прихотько (до 100-річчя від дня народження) - Храмов, Ю.О. (Наука та наукознавство, 2006)
Статтю при свячено 100-річчю від дня народження академіка НАН України Антоніми Федорівни Прихотько - видатного українського фізика-експериментатора, засновника школи низькотемпературної спектроскопії молекулярних кристалів Статья посвящена 100-летию со дня рождения академика НАН Украины Антонины Федоровны Прихотько — выдающегося украинского физика-экспериментатора, основателя школы низкотемпературное спектроскопии молекулярных кристаллов. The paper is devoted to the 100 anniversary of the date of birth of Antonina Prykhotko, a female academician of the National Academy of Sciences of Ukraine, an eminent Ukrainian physicist-experimentalist, founder of the academic school for low temperature spectroscopy of molecular crystals.