XXI Міжнародний київський симпозіум з наукознавства та науково-технічного прогнозування «Прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку: державна програма України та світовий досвід» - Попович, О.С. (Наука та наукознавство, 2006)
У відповідності зі спільним наказом/розпорядженням МОН та НАН України від 09.03.06 р.№ 105-оп/56 1—3 червня цього року в Києві у великому конференц-залі НАН України відбувся XXI Міжнародний київський симпозіум з наукознавства та науково-технічного прогнозування «Прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку: державна програма України та світовий досвід», який був задуманий як етап виконання Державної програми прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку.