Основні підсумки виконання Державної програми прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку в Україні - Гуржій, А.М. (Наука та наукознавство, 2006)
Наведено основні висновки з виконання Державної програми прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку на 2004— 2006 роки, окреслено наступні завдання Приведены основные выводы из выполнения Государственной программы прогнозирования научно-технологического и инновационного развития на 2004-2006 годы, очерчены последующие задачи. The paper informs about main outcomes from the State Program for S&T and Innovation Forecasting in Ukraine for 2004—2006, with outlining the next tasks.