Програма прогнозування як ефективний механізм взаємодії органів законодавчої та виконавчої влади Великобританії з науковою спільнотою та широкою громадськістю - Феррарі, Б. (Наука та наукознавство, 2006)
Висвітлено різні аспекти використання програми «Форсайт» у Великобританії, обговорюється питання зв’язків між громадськістю та науково-технологічною сферою при виконанні прогнозно-аналітичних досліджень, проінформованості широкого загалу щодо роботи вчених. Освещены разные аспекты использования программы «Форсайт» в Великобритании, обсуждаются вопросы связей между общественностью и научно-технической сферой при выполнении прогнозно-аналитических исследований, информированности широкой массы населения о работе ученых. The author outlines various applications of the Foresight Program in the Great Britain, discusses issues related with communications between public and S&T while performing prognosticating & analytical studies and public awareness about works done by scientists.