Програми Українського науково-технологічного центру та їх потенційний вплив на розвиток прогнозно-аналітичних досліджень - А. Худ, Ендрю (Наука та наукознавство, 2006)
Характеризуються програми УНТЦ які допомагають українській науці у її розвитку, співпраці з ученими світу, визначенні пріоритетів та найновіших наукових тенденцій. Характеризуются программы УНТЦ, помогающие украинской науке в ее развитии, сотрудничестве с учеными мира, определении приоритетов и новейших научных тенденций. The paper informs about programs of the Center to promote the Ukrainian science, its international scientific collaboration, priority setting and identifying the novel tendencies in research.