Прогнозно-аналітичні дослідження проблем та можливостей фармацевтичної галузі України - Мех, О.А. (Наука та наукознавство, 2006)
Проаналізовано результати прогнозно-аналітичного дослідження на основі експертних оцінок в межах Державної програми прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку України за напрямком «Засоби і технології лікування найпоширеніших захворювань», до якого увійшли і проблеми прогнозування науково-технологічного розвитку фармацевтичної галузі. Проанализированы результаты прогнозно-аналитического исследования на основе экспертных оценок в рамках Государственной программы прогнозирования научно-технологического и инновационного развития Украины по направлению "Средства и технологии лечения наиболее распространенных заболеваний", в который вошли и проблемы прогнозирования научно-технологического развития фармацевтической отрасли. The paper contains an analysis of results from a prognosticating & analytical study on the basis of expert judgments on line of the State Program for S&T and Innovation Forecasting in Ukraine, for the area “Techniques and Technologies for Treatment of Most Common Deceases”, which incorporated problems of S&T forecasting for pharmaceutical industry.