Пріоритети аграрної науки в Україні - Іващенко, О.О. (Наука та наукознавство, 2006)
Показано тяжкий стан аграрної науки сьогодні в Україні, окреслено її найбільш актуальні та важливі проблеми, що потребують вирішення, та напрямки розвитку. Показано тяжелое положение аграрной науки сегодня в Украине, очерчены ее наиболее актуальные и важные проблемы, требующие решения, и направления развития. The hard condition of the agrarian science in Ukraine today is shown, with outlining its foremost problems and development prospects.