Проблемы и задачи развития технологий микроэлектроники в Украине - Перевертайло, В.Л. (Наука та наукознавство, 2006)
Показаны выгоды, даваемые микроэлектроникой современной экономике, неудовлетворительное состояние данной отрасли в Украине. Внесены предложения по формированию национальной программы развития микроэлектроники и ее возможных разделах. Показано вигоди, які дає мікроелектроніка сучасній економіці, незадовільний стан цієї галузі в Україні. Внесено пропозиції щодо формування національної програми розвитку мікроелектроніки та її можливих розділів. Benefits are shown offered by microelectronics for a today’s economy, along with unsatisfactory condition of this industry in Ukraine. Proposals are submitted on formulation of the national program for the development of microelectronics and its possible sections.