Методологія проблемно-орієнтованої оцінки інвестиційного клімату - Маліцький, Б.А.; Головатюк, В.М.; Соловйов, В.П. (Наука та наукознавство, 2006)
Розглядаються проблеми формування привабливого інвестиційного клімату в Україні. Описано методику оцінки інвестиційної привабливості соціально-економічного середовища в Україні (розділи, формування експертних груп, організація системної інформації, комп 'ютерна обробка експертних анкет тощо). Рассматриваются проблемы формирования привлекательного инвестиционного климата в Украине. Описана методика оценки инвестиционной привлекательности социально-экономической среды в Украине (разделы, формирование экспертных групп, организация системной информации, компьютерная обработка экспертных анкет и т.д.). The analysis is devoted to problems of fostering the friendly investment climate in Ukraine. A methodology is described for evaluation of the investment attractiveness of the socio-economic environment in Ukraine (building up the expert groups, organization of systemic information, computer processing of expert questionnaires etc.).