Нові сторінки з життя фізика-теоретика Леона Йосифовича Кордиша - Колтачихіна, О.Ю. (Наука та наукознавство, 2006)
Розглядаються нові сторінки з життя фізика-теоретика Леона Йосифовича Кордиша, зокрема уточнення дати народження, наукове життя, а також питання про присудження йому звання члена-кореспондента Всеукраїнської академії наук. Рассмотрены новые страницы из жизни физика-теоретика Леона Иосифовича Кордыша, в частности уточнение даты рождения, научная жизнь, а также вопрос о присуждении ему звания члена-корреспондента Всеукраинской академии наук. The paper opens up new pages from the life of theoretical physicist Leon I.Kordish, rediscovering his date of birthday, scientific life and awarding him the honorific title of a correspondent member of the All-Ukrainian Academy of Sciences.