Інституційний поступ української науки - Руда, С.П. (Наука та наукознавство, 2006)
Рецензія на монографію: Зайцева 3. І. Український науковий рух: інституціональні аспекти розвитку (кінець XIX — початок XX ст.). — К.: Київ. Нац. екон. ун-т, 2006. — 368 с.