Гроты Азовского побережья Украины - Пронин, К.К. (Спелеологія і карстологія, 2011)
В статье охарактеризованы морские гроты Китеньского, Казантипского и Юркинского участков Северо-Керченского карстового района, где было закартировано 24 объекта этой категории. У статті охарактеризовані морські гроти Акманайської, Кітенської, Казантипської та Юркінської ділянок Північно-Керченського карстового району, де було замаповано 24 об’єкти цієї категорії. Sea grottoes of Akmanayskiy, Kiten’skiy, Kazantipskiy and Yurkinskiy areas of the North Kerch karst region are described in the article, where 24 objects of this category has been explored and mapped.