Про будову періодичних груп, скінченно породжені підгрупи яких або переставні, або пронормальні - Курдаченко, Л.А.; Єрмолкевич, Т.В.; Субботін, I.Я. (Доповіді НАН України, 2012)
Розглянуто періодичні групи, в яких скінченно породжені підгрупи або переставні, або пронормальні. Отримано повний опис таких груп. Рассмотрены периодические группы, у которых конечно порожденные подгруппы или переставляемые, или пронормальные. Получено полное описание таких групп. We consider periodic groups, whose finitely generated subgroups are either permutable or pronormal. The complete description of such groups is given.