Інформаційна технологія аналізу фінансових даних на основі інтегрованого методу - Кузнєцова, Н.В.; Бідюк, П.І. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Проаналізовано основні особливості фінансових даних та запропоновано новий інтегрований метод їх аналізу. Запропоновано нову інформаційну технологію на основі інтегрованого методу аналізу даних та на практиці проілюстровано можливість її застосування для оцінювання кредитоспроможності позичальника. Проанализированы основные особенности финансовых данных и предложен новый интегрированный метод их анализа. Предложена новая информационная технология на основе интегрированного метода анализа данных и на практике проиллюстрирована возможность ее применение для оценки кредитоспособности заемщика. In the paper the basic features of financial data are discussed and a new integrated method for financial data analysis is proposed. The new informational technology on the basis of integrated method of data analysis is proposed and its possibility of application for the borrower’s creditworthiness assessment is illustrated in practice.