Огляд методу перфузійної комп’ютерної томографії та його застосування в онкології - Алхімова, С.М.; Яценко, В.П. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Викладено сучасні уявлення про метод перфузійної комп’ютерної томографії (КТ). Дано обґрунтування щодо застосування цього методу в онкології. Наведено головні принципи, переваги та недоліки використання перфузійної комп’ютерної томографії в оцінюванні кровонаповнення пухлин. Изложены современные представления о методе перфузионной компьютерной томографии (КТ). Дано обоснование относительно применения этого метода в онкологии. Приведены основные принципы, преимущества и недостатки использования перфузионной КТ при оценке кровенаполнения опухолей.