Алгебраїчна характеристика класу графових перетворень - Редько, І.В.; Снігур, Н.М. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Изучены примитивные программные алгебры многоместных функций над множеством конечных графов. Дана алгебраическая характеристика класса графовых преобразователей. Изложенные результаты являются дополнением результатов, полученных ранее для векторных, матричных, реляционных и табличных функций. Вивчено примітивні програмні алгебри багатомісних функцій над множиною скінчених графів. Дано алгебраїчну характеристику класу графових перетво-рювачів. Викладені результати є доповненням результатів, отриманих раніше для векторних, матричних, реляційних та табличних функцій. Primitive program algebras of multiplace functions at a set of finite graphs were studied. Аn algebraic characteristic of the graph modifier class is given. The presented results are additional for the results previously obtained for vector, matrix, relational and table functions.