Открыто-замкнутые основания сред интеграции. Часть ІІ - Редько, И.В.; Татариков, А.О.; Семенченко, М.П. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
В рамках концепции ОС-System рассмотрены понятия среды интеграции и интеграционной системы. Рассмотрены решения репрезентативных примеров задач в средах макро- и микроинтеграции. Описано применение метода эволюционного обогащения к сущностям типа бизнес-процеса в предметной области. У межах концепції ОС-System розглянуто поняття середовища інтеграції та інтеграційної системи. Розглянуто рішення репрезентативних прикладів задач у середовищах макро- та мікроінтеграції. Описано застосування методу еволюційного збагачення до сутностей типу бізнес-процесу в предметній області. Within the concept of OC-System the concepts of the integration environment and integration system are considered. The solutions of representative examples of problems in macro- and microintegration environments are considered. The application of the method of the evolution enrichment to essences of business process type are described. Figs