Нечіткі моделі в задачах підбору персоналу при формуванні соціальных груп - Кондратенко, Н.Р.; Лужецький, С.В.; Чеборака, О.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Розглянуто нечіткі моделі в задачах підбору персоналу при формуванні соціальних груп. Запропоновано нечітку модель, яку використовує інформаційна система-порадник, що виконує функції помічника експерта з питань підбору та оцінювання персоналу. Рассмотрены нечеткие модели в задачах подбора персонала при формировании социальных групп. Предложена нечеткая модель, которую использует информационная система-советчик, выполняющая функции помощника эксперта по вопросам подбора и оценивания персонала. Fuzzy models in staff recruitment problems during the social groups forming are considered. The fuzzy model which is used by information system — adviser that helps expert to recruit and evaluate staff, is proposed.