Алгоритми балансування навантаження в Грід-системах - Петренко, А.І.; Свістунов, С.Я.; Свірін, П.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Проведено аналіз стратегій балансування навантаження в Грід-системах та порівняльний аналіз наявних алгоритмів розподілу потоку завдань між обчислювальними ресурсами Грід-середовища. Проведен анализ стратегий балансирования нагрузки в Грид-системах и сравнительный анализ имеющихся алгоритмов распределения потока заданий между вычислительными ресурсами Грид-среды. The analysis of strategies of balancing load in the Grid-systems and comparative analysis of existing algorithms of the distribution of flow of the tasks between computing resources of a Grid environment are shown.