Неасимптотические оценки еффективности случайного кодирования в системе передачи информации по двоичному симметричному каналу связи с отводом - Алексейчук, А.Н.; Гришаков, С.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Исследована эффективность случайного кодирования при многократной передаче безизбыточных сообщений по двоичному симметричному каналу связи с отводом. Получены неасимптотические оценки надежности восстановления сообщений законным получателем информации и стойкости их защиты в отводном канале. Досліджено ефективність випадкового кодування під час багаторазової передачі безнадлишкових повідомлень двійковим симетричним каналом зв’язку з відводом. Отримано неасимптотичні оцінки надійності відновлення повідомлень законним одержувачем інформації та стійкості їх захисту у відвідному каналі. The efficiency of random coding during the multiple irredundant messages transmission through a binary symmetric channel with take-off is investigated. Unasymptotic estimates of the reliability of message recovery by a legitimate recipient of information and the sustainability of their protection in take-out channel are obtained.