Методи і технології зниження пікових навантажень у корпоративних інформаційних системах із централізованим збереженням даних - Сімашко, В.Й. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2011)
Описано пікові навантаження, які виникають у великих корпоративних інформаційних системах (КІС) із централізованим збереженням даних. Запропоновано методи і технології, які дозволяють знизити або ліквідувати пікові навантаження на сервери та на мережу системи. Описаны пиковые нагрузки, возникающие в больших корпоративных информационных системах (КИС) с централизованным хранением данных. Предлагаются методы и технологии, позволяющие снизить или ликвидировать пиковые нагрузки на серверы и на сеть системы. Peak overloads which arise in the big corporate information systems with the centralized data preservation are described. Methods and the technologies, which allow to reduse or liquidate peak overloads on servers and on a system network are offered.