Інформаційна технологія моніторингу технічного стану систем посадки літаків у процесі експлуатації - Масловський, Б.Г.; Зеленков, О.А. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2002)
Розглядаються питання побудови раціональної й адаптивної до наростаючого обсягу поточної інформації методики одержання й обробки даних про технічний стан систем посадки літаків на етапі експлуатації. В статье рассмотрены вопросы построения рациональной и адаптивной к нарастающему объему текущей информации методики сбора и обработки данных о техническом состоянии систем посадки самолетов на этапе эксплуатации. The paper deals with developing methods of aircraft landing systems technical state data processing during operation. The created methods are the adaptive methods to the increasing amount of the current information.