Структурный синтез развивающихся сетей - Зайченко, Е.Ю. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2002)
Сформулирована новая задача структурного синтеза компьютерных сетей с учетом динамики их развития. Предложен алгоритм ее решения и приведены экспериментальные исследования алгоритма на примере синтеза глобальной сети Украины. Сформульована нова задача структурного синтезу комп’ютерних мереж із врахуванням динаміки їх розвитку. Запропоновано алгоритм її розв’язку та наведені експериментальні дослідження алгоритму на прикладі глобальної мережі України. A new problem of computer networks structural synthesis with the account of dynamics of its development is considered. The algorithm of its solution is suggested. The experimental investigations of the algorithm were carried out on the example of the Ukrainian global network design.