Организация работ и управление проектом информатизации в большой системе уровня ведомства - Антонов, А.В.; Голышев, Л.К. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2003)
Рассматриваются вопросы рациональной организации комплекса работ и управления проектом информатизации в ведомстве, которые требуют нормативного урегулирования. Предложена понятийная модель организации проекта с разделением функций Заказчика, Разработчика и Поставщика. Розглядаються питання раціональної організації комплексу робіт і керування проектом інформатизації у відомстві, які вимагають нормативного врегулювання. Запропоновано понятійну модель організації проекту з поділом функцій Замовника, Розроблювача і Постачальника. Problems of rational organization of a complex of works and informatization project management in a government department which require normative settlement are considered. A conceptual model of organization of the project with separated functions of the Customer, Developer and Supplier is proposed.