Анализ и синтез сетей с технологией АТМ - Зайченко, Е.Ю. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2003)
Рассмотрены задачи анализа функциональных характеристик сетей с технологией АТМ. Сформулирована задача синтеза структуры сетей АТМ при ограничениях на заданные значения показателей качества и описан алгоритм ее решения. Приводятся результаты экспериментальных исследований разработанного программного комплекса анализа и синтеза сетей АТМ «АТМ NETBUILDER». Розглянуто задачі аналізу функціональних характеристик мереж з технологією АТМ. Сформульовано задачу синтезу структури мереж АТМ при обмеженнях на задані значення показників якості та описано алгоритм її розв’язання. Наведено результати експериментальних досліджень створеного програмного комплексу аналізу та синтезу мереж АТМ «АТМ NETBUILDER». Problems of ATM networks performance analysis of are considered. The problem of ATM network structure synthesis under limited input quality parameters is formulated and algorithm of its solution is presented. The results of experimental investigations of the created software kit «ATM NETBUILDER» for ATM networks analysis and synthesis are described.