Синтез оптимальних стратегій планування стохастичного експерименту в задачах найскорішого виявлення неполадки - Андрєєв, М.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2003)
Досліджено керовану стохастичну модель найскорішого виявлення моменту неполадки та слабкокеровану стохастичну модель керування процесом неполадки. Исследованы управляемая стохастическая модель наискорейшего обнаружения момента разладки и слабоуправляемая стохастическая модель управления процессом разладки. A controlled stochastic model of quick disorder moment detection and a weakly controlled stochastic model of disorder process control have been investigated.