Об операторных включениях в банаховых пространствах с плотно определенными операторами - Мельник, В.С. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2003)
Используя развитые ранее в работе [1] методы, получены новые результаты по исследованию разрешимости и свойств решений операторных включений с плотно определенными и -псевдомонотонными операторами в рефлексивных банаховых пространствах. Використовуючи розвинені в роботі [1] методи, отримані нові результати у дослідженні розв’язуваності та властивості рішень операторних включень із щільно визначеними та -псевдомонотонними операторами у рефлексивних банахових просторах. With using the developed approaches [1], new results concerning the solvability and solution features of operator inclusions with densely defined and -pseudomonotonous operators in reflexive Banach spaces have been obtained.