Системно-структурні принципи комплексної технологічної підготовки виробництва при проектуванні гнучких виробничих систем - Стєнін, О.А.; Лапковський, С.В.; Солдатова, М.О. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2004)
Запропоновано принципи інтегрованого системно-структурного аналізу та інформаційного опису системи технологічної підготовки виробництва гнучких виробничих систем. Дані принципи є методичною основою для безпосереднього формування цієї системи на концептуальному рівні і вироблення конкретних рішень при її проектуванні. Предложены принципы интегрированного системно-структурного анализа и информационного описания системы технологической подготовки производства гибких производственных систем. Данные принципы являются методической основой для непосредственного формирования этой системы на концептуальном уровне и выработки конкретных решений при проектировании. Principles of integrated system-structured analysis and information definition for the system of technological preparation of flexible production systems have been developed, which are the methodical base for direct system formation on the conceptual level and decisions making while designing.