О нелинейных дифференциально-операторных уравнениях в банаховых пространствах с отображеннями псевдомонотонного типа. Часть I - Мельник, В.С.; Тоскано, Л. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2004)
Методом Галеркина доказана теорема существования и изучены функционально-аналитические свойства решений нелинейных дифференциально-операторных уравнений в банаховых пространствах с -псевдомонотонными отображениями. Методом Гальоркіна доведено теорему існування та вивчені функціонально-аналітичні властивості розв’язків нелінійних диференціально-операторних рівнянь у банахових просторах із -псевдомонотонними відображеннями. The proof for the existence theorem is constructed using Galyorkin’s mehod. The functional-analythic properties of the solutions to nonlinear differential-operator equations in banach spaces with -pseudomonotonous mapping are investigated.