Сучасні технології інтеграції інформаційних ресурсів - Матов, О.Я.; Храмова, І.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Розглянуто сучасні інформаційні технології інтеграції даних для вирішення завдань створення об’єднаного інформаційного простору з існуючих автономних інформаційних ресурсів органів державного управління під час вирішення складних багатопрофільних завдань. Рассмотрены современные информационные технологии интеграции данных для решения задач создания объединенного информационного пространства из имеющихся автономных информационных ресурсов органов государственного управления при решении сложных многопрофильных задач. Modern information integration technologies for solving the tasks of shared information space development from existing autonomous information resources of governmental authorities while solving complex multidisciplinary problems are considered.