Еліпсоїдне оцінювання допусків параметрів радіоелектронних кіл - Дивак, М.П.; Козак, О.Л. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Розроблено метод синтезу області допусків параметрів радіоелементів з урахуванням технологічної області розсіювання. Описаний метод, у порівнянні з існуючими, забезпечує більше покриття області допусків. Із використанням розробленого методу розв’язано задачу оцінювання допусків параметрів широкосмугового фільтра. Разработан метод синтеза допустимой области параметров радиоэлементов с учетом технологической области рассеивания. Описанный метод, в сравнении с другими, обеспечивает большее покрытие допустимой области. С использованием разработанного метода решена задача допустимого оценивания параметров широкополосного фильтра. The method of synthesis of tolerance parameters set of radioelements taking into account the technological set of dispersion is developed. The described method, as compared to existing ones, provides a larger coverage of tolerance set. Using the developed method the task of tolerance estimation of parameters of wideband filter is solved.