Реалізація методу потокового введення документів, що зберігаються в електронному вигляді - Коваль, О.В.; Карабчук, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Розглянуто питання потокового введення інформації. Запропоновано реалізацію методу потокового введення документів, що перебувають в електронному вигляді. Рассмотрены вопросы потокового ввода информации. Предложена реализация усовершенствованного метода потокового ввода документов, хранящихся в электронном виде. The questions of stream information input are considered. The advanced method of stream input of documents which are in an electronic form is offered.