Трирівнева корпоративна система управління проектами - Кузьміних, В.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2009)
Розглянуто питання формування корпоративної системи управління проектами. Запропоновано підхід створення трирівневої структури корпоративної системи управління проектами на підприємствах із ієрархічною організаційною структурою. Рассмотрены вопросы формирования корпоративной системы управления проектами. Предложен подход создания трехуровневой структуры корпоративной системы управления проектами на предприятиях с иерархической организационной структурой. The question of the formation of corporate project management system is considered. An approach for creating three-level structure of corporate project management system in enterprises with a hierarchical organizational structure is proposed.